2016. április 28., csütörtök

Powder Perfect-April stand alone coloursSziasztok!Holnap jelenik meg a Powder Perfect kínálatában két lakk,amit most bemutatok nektek.

Mindkét lakk krémes,az egyik kapot egy csipet shimmert,a poszt végén kiderül,melyik árnyalat áll közel hozzám. :)
Mindkét lakk 11ml-es,szóval pont elegendő mennyiség.


Az első lakkról egy kis leírás.
 
Rainy Days Call For Greige
 
"Rainy Days Call For Greige is inspired by those beautiful rainy days where you are snuggled up at home under the covers, hot chocolate in hand, with a great movie playing. The name was inspired by Louise from @thebeautyvine who first said “Rainy days call for greige.” and she was right! A lovely balance between grey & beige, this greige polish is sure to be the new favourite neutral in your collection!"
 
 
Nos,kicsit szkeptikus voltam ezzel a lakkal kapcsolatban,mert bevallom,üvegben sem igazán nyerte el a tetszésem,a leírásban viszont megfogott a hozzá tartozó szöveg.Valahogy éreztem,most kicsit halovány a bőrömhöz,akkor is ha  ez a  szín tökéletes nail art alap lehet.
A lakkból 3 réteget kentem fel,gyorsan szárad fényesre.
Nagyon különleges a színe,ilyen lakkom nem igazán van/volt,szóval a jövőben mindképp elő fogom venni pár nyomdázáshoz,mint alap.


A második lakkról:


 Principessa 
 
 
"Principessa was inspired by my childhood; with 2 rambunctious sisters who loved dressing up our puppy & dolls and nicknaming them "Principessa". Principessa is a lovely mid-toned pink crème lacquer with a delicate multi-coloured shimmer."
 
 
Egyértelműen ez a lakk az,ami közel áll hozzám.Meseszép rózsaszín,2 réteges,erősebb fénynél látszik a shimmer hatás,ami ad egy nagy pluszt a pink alapszínnek.A lakkal egyetlen egy bajom volt,hogy az ecsete kiesik a kupakból,így egy kicsit nehézkes volt a lakkozás vele,de megoldottam.Muszáj lesz beleragasztanom,mert különben nem tudom használni a jövőben,amit eléggé bannék,mert a lakk belopta magát a szívembe.
Mellesleg ez az eset elég érdekes,ilyen lakkom nem volt,de nem tragédia,hisz' a probléma könnyen orvosolható :)
Erre készült egy kis cuki nail art,eszembe jutott,hogy van egy királylányos palettám,erről választottam rá pár mintát. (Cheeky Princess charming)Gondolom,már kitaláltátok,hogy a pink lakk áll hozzám a legközelebb,természetesen a másik is kap még pár esélyt,lehetséges nyomdázva jobban fog tetszeni :)
 


A lakkok elérhetők :

Australian website; www.powderperfect.com.au
April 29th 10am QLD time
United States website; www.powder-perfect.com
April 28th 7pm EST time

Neked melyik szín tetszik jobban?

2 megjegyzés :

  1. Jaj de aranyos a mintás mani :)
    Nekem tetszik a másik szín is, feketével, fehérrel, arannyal tetszik legjobban, de gyakorlatilag kék, bordó, zöld, bármilyen színt el tudok hozzá képzelni.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a fenti lakk sem rossz, de azért a másik nekem is jobban bejön. A mainkűrt instán is megcsodáltam, nagyon tetszik, olyan kis vidám. (-:

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!