2017. január 24., kedd

Cadillacquer- The Truth About Unicorns


Sziasztok!


Elég régen kentem fel a Cadillacquer lakkokat, és behúnyt szemmel válaszottam ki egyet. Ő a The Truth About Unicorns, szerintem jól választottam, a Banshee kollekció egyik kedvenc lakkja 😊.

Nagyon világos levendula színe van, pink helyhes, és különböző nagyságú holo glitteret tartalmaz. Erre lila nyomdalakkal nyomdáztam vonalakat, amit a Lina Nail art supplies- Make your mark 01-es palettáról válaszottam ki. A középső körmömre került egy rózsa, a Pueen duoble fun 01 palettáról vettem, a végén egy kis csillámot is kapott.


Kedveltem ezt a manikűrt, talán a rózsát kicsit nagynak találom így visszanézve a képeket, magamon ez annyira nem is tűnt fel. Mindenesetre a lakk nagyon szuper, 3 napig simán bírta kopás nélkül :)
Tetszik ez a manikűr?

5 megjegyzés :

 1. Nagyon szép, főleg mintával!

  VálaszTörlés
 2. Nekem nagyon tetszik. :D De azt hiszem nem meglepő, színből kiindulva.. A palettára rá is kerestem, nagyon szuper! Szerintem jól mutat a rózsa így, ahogy van. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen , gondoltam, ez a te színed :)
   Szuper a Pueen lemez, még úgy nyertem Instán :)
   Örülök, hogy neked is tetszik a manikűr, köszönöm szépen :)

   Törlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!