2017. augusztus 22., kedd

Beautybigbang Teszt


Sziasztok!


A Beautybigbang-től kaptam 3 lakkot tesztelésre, még júniusban küldték el nekem, most kaptam meg, és teljesen meg is felekeztem róluk. Amikor megérkezett a csomag, meg is leptődtem, hogy 3 lakk lapul benne, mostanában nem vettem lakkot olyan oldalról, ami ilyen Alis csomagolásban érkezik!
Júniusban amikor lehetett termékeket választani, ezek a lakkok mellett döntöttem, annak ellenére, hogy nem is hallottam eddig erről a My-Dance nevezetű márkáról.
Bevallom kellemesen csalódtam, sőt mondhatni, hogy teljesen odáig vagyok értük. A csomagolásban már jól lehetett látni, mennyire szépen holóznak, persze a puding próbája az evés, szóval gondoltam holózik ok, de ki tudja felkenve is ilyen lesz-e?!

A kis üvegecske 6ml-es, az ecsete lekerekített, szóval mindenféle javítás ellenére is szépen ki lehet alakítani az ívet a körömágynál, állaga kissé zselés de nem zavaró, és mind a 3 lakk 2 rétegben fedett.
Gyorsan szárad koppanósra, meg is lepődtem, mert amikor az első réteg száradásával vártam, pont ki kellett teregetnem, azt hittem akkor fogok belenyúlni a lakkokba, de meg sem kottyant neki a dolog.


Az első ami választottam, egy lilás fekete holó, valami fantasztikus!!! Komolyan mondom!
A lin ahonnan választottam már nem működött, áttették egy másik helyre a lakkot, elsőre azt hittem a feketét választottam de nem mert annak merőben más a színe.


A Powder perfect Floral 1 palettáról válaszottam a mintát rá!

Következő a Dark purple, ő bármelyik indie márkával felveheti a versenyt. Nagyon szép lila, hihetelen módon szirkázott a napsütésben!Felkenve:

Középső ujjamra egy gradient került, majd egy pillangó amit a Moyra 111 Breaking the silence palettáról nyomdáztam.


A Dark green is ugyanolyan mint ez előző két társa, pazar szí, szuper fedés, azt hiszem ennél több nem is kell.


Sárga mintát válaszottam rá, a Bornprettystore Bp-L047 palettáról.

Teljesne odáig meg vissza vagyok ezért a 3 lakkért, csak ajánlani tudom őket!

MDOL10 kóddal 10% kedvezményt is kaptok az oldalon :)Neked melyik tetszik a 3 közül?

6 megjegyzés :

 1. Tényleg nagyon szuper lakkoknak tűnnek!! A lila szerelem a képeid alapján, és a manikűrök is nagyon tetszenek velük! (-:

  VálaszTörlés
 2. All 3 look amazing but the purple one is my fav!

  VálaszTörlés
 3. A lila gyönyörű,de a másik kettő is nagyon szép.

  VálaszTörlés
 4. All of them are gorgeous, my favourite is Holon! :-)

  VálaszTörlés
 5. Mivel a zöld a kedvenc színem, azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, ismét az a kedvencem a három lakk közül. :) Persze, én haza beszélek, de ami igaz, az igaz, képek alapján (is) valóban gyönyörű mindhárom lakk.

  VálaszTörlés
 6. De szépek, nekem főleg a kék tetszik, a manik meg gyönyörűek, mint mindig!!

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!