2017. augusztus 18., péntek

Virágos manikűr


Sziasztok!


Télen nyáron, mindegy mikor, nálam a virágos mani mindig abszolút nyerő.
Adott egy szuper kis kék lakk, ami fiókom lakója lég régóta, a Kiko 521-Pearly ocean, ami kétlem rajtam 3 rétegben fedne, és nem igazán tudtam eddig mit kezdeni vele!

A színe fantasztikus, a képen abszolút nem jön át a csillogás, a szikrázás, és az, hogy mennyire csodálatos kék. Alapnak 2 réteg krém lakkot kentem fel, Kiko 295 tökéletes választás, és erre ment egy réteg a Pearly ocean-ból

Bp-L067 egyik olyan paletta amit nekem találtak ki, telis tele virágmintákkal! Egy hibiszkuszt választottam, mellesleg egyik kedvencem, amit decals formájában használtam, mivel sárga és piros lakkokkal töltöttem ki.


Korábbi próbálkozás:És élesben:
Írnom sem igazán kell mennyire imádtam ezt a manikűr, a paletta is fantasztikus, szívből ajánlom!
4 napig viseltem, a jobb kezemen kedett picit megkopni, ilyenkor már érzem, másik manikűrnek kell a helyet átadnom :)Kedveled a virágos manikűröket?

4 megjegyzés :

  1. Nagyon szép lett! Instán is megcsodáltam már! Nagyon szépen van kitöltve a virág, jól passzolnak a színek! (-:

    VálaszTörlés
  2. It's very difficult to comment your manicures without repeating "Amazing", "Gorgeous" and so on... But, they are all gorgeous, and this manicure surely is! :-)

    VálaszTörlés
  3. Ez fantasztikus!! A kék lakk is remek választás.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!