2017. szeptember 2., szombat

Bornprettystore Teszt


Sziasztok!

Utolsó Bornprettystore tesztelésre kapott termékeim rekord idő alatt érkeztek meg, amiket magam is rekord idő alatt tesztelem le :)
5 nyomdapalettát kértem, mellé kaptam egy cuticle ápoló tollat is.

BP-164 paletta volt az első amit megjelenéskor felírtam a listámra. Nagyon kis cukinak találom ezeket az önálló mintákat.
Alap a Kiko Power pro 17-es halvány lila lakkja volt, ami extrán pigmentált, tehát egy rétegben is tökéletesen fed. Erre került egy fehér minta amit a Fab Ur Nails- Fun 15 palettáról vettem, majd decalsként kerültek fel a már előre "kiszínezett" minták.


Következő egy balettos paletta, nagyon kedvelem ezeket a mintákat! Szerintem ez egy nagyon jól sikerült , BP-180-an alatt találjátok meg.


Egy sárga alapot használtam, Kiko Power pro 31-es lakkját, majd egy fehér minta került rá, amit a Lina Nail art supplies Make your mark 04-ről választottam, a balettos minták decalsként kerültek fel a körmeimre.


Egy zöldes manikűrre is vágytam, a választott lakkom a Cadillacquer- Zombie ( nagyon szép ez a zöld lakk, és olyan szinten meg is feledkezte róla......), majd dupla nyomdázás került rá, a mintákat a Bp-X43 Floral lemezről vettem.

BP-L084-as palettát inkább a hálós minták miatt választottam, a virágok is nagyon tetszenek, szerintem ez a fajta paletta nagyon jól kihasználható!

Itt az alapszín az IUEV-Field trip fun lakkja volt, amit most először használtam. Csodás lila színe van, ami kapott minimális holót, abszolút jó választás lehet őszre, 2 rétegben tökéletesen fed, és cserébe szuper IEUV minőséget kapunk!
A BP-X44 is egy virágos paletta, kedvelem az ilyen vonalas mintákat.
Itt az alap az ILNP-Looking up kék lakkja volt,( fantasztikusan néz ki), majd világoskék MDU lakkal nyomdáztam a mintákat.

És a bónusz olaj. ITT ELÉRHETŐ.
Kedvelem az ilyen fajta olajakat, elfér táskában amit bármikor lehet használni. Mivel az illatot nem én választottam, picit féltem, hogy mondjuk levendulás illatot fogok kapni, amit nem igazán kedvelem magamon, szerencsére kókuszost kaptam.
Egy kis kartondobozban érkezik, kibontva le van fóliázva a termék.Az ecsete puha, nem folyik csepeg le róla tekerés után sem az olaj. Könnyen használható, hamar beitta a bőröm. Illata teljesen ugyan az mint A Crystal nailses kókuszos olajnak, régen ezt használtam, és ez ugrott be róla.
Örülök, hogy becsempészték a csomagomba, elégedett vagyok vele, biztos fogom használni!!

Mindegyik palettát szívből ajánlom, kiváló minőségűek, ahogy az olajat is.

A termékek a fenti linkek alatt elérhetőek, ne felejtsétek el használni a BBB10 kódót a 10%-ért, amit mnden teljes áru termékre beválthattok!


Kíváncsi vagyok, neked melyik manikűr tetszik innen?

4 megjegyzés :

  1. A zöld alapon lévő virágos manikűr és a hozzá tartozó lemez a kedvencem a mostani adagból. :)

    VálaszTörlés
  2. A zöld meg a kék, de annyira szép az a kék lakk, hogy minta nélkül sem lenne hiányérzetem. Én a stiftes olajokat jobban szeretem, de ez egyéni dolog.

    VálaszTörlés
  3. Field trip fun is amazing and my favourite stamping manicure is that one made on Field trip fun :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!