2017. szeptember 6., szerda

Virágos manikűr


Sziasztok!


Mai napra ismét egy virágos manikűrt hoztam, egy nagyon szuper paletta mintáját válaszottam, később felfedem melyik paletta is ez.
Az alapról is írnék egy pár szót. A CbL egyik kedvenc márkám, nagyon változatos színeket képesek alkotni, ennél a lakknál picit hezitáltam, hogy mennyire szeretném őt megkaparintani. Tavaly ilyenkor jelent meg az Indie Shop Event-en az Arc De Triomphe, már a neve is fantasztikus, alapszíne szürke amihez adtak arany pelyheket és arany shimmert, teljesen átalkította a lakkot, így pár kép alapján beadtam rá a derekam.
Üvegben nem tűnt annyira izgalmasnak mint felkenve, a körmeimen teljesen más volt mint a lámpa fénye alatt, nagyon izgalmas ez a lakk, és természetesen tökéletes választás lehet nail art alapnak.

Nos, a virágokat a Yzw-y11 Aliexpresses palettáról válaszottam, elég jól működik a plate, lehetne jobb is, de megoldható a minta felvétele.

A virágokhoz a Kiko 295, 279, 283, 331 lakkokat használtam.És a manikűr:

Mind az alaplakk mind pedig a paletta nagy kedvencem lett, elégedett voltam a végeredménnyel :)

7 megjegyzés :

 1. Nekem a virágokkal már túl sok, de az alaplakk gyönyörű. :) Megnéznék ezzel a lakkal esetleg egy fehér virágos manit vagy fekete-fehéret. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik, köszönöm :) Igen, az alaplakk valami fantasztikus, nem is hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni! Neten a képeken sokkal világosabbnak tűnt, de nem bántam meg, higy megvettem :) Ha nem felejtem el csinálok rá majd más színű mintákat!

   Törlés
 2. Gyönyörű manikűr született.

  VálaszTörlés
 3. Fantasztikus ez a lakk! (-: Nekem tetszik rajta a minta is, olyan kis bohókás lett vele. (-:

  VálaszTörlés
 4. Elhiszem, hogy szép ez a lakk, de azért nekem csak virágokkal tetszik, valahogy túl szürkés és hideg.

  VálaszTörlés
 5. Beautiful base and those flowers pop-up perfectly! :-)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!