2017. október 18., szerda

Tüzes manikűr


Sziasztok!Amikor ezer más dolog lenne manikűr ügyileg, na akkor beugrik valami, amit muszáj megcsinálni! Ez is ilyen volt!
Kaptam a Whatsupnailstől pár vinylt, amiket én személy szerint annyira nem kedvelek. Elsősorban nem szeretem a friss lakkozásra felrakni majd leszedni a lakkozással együtt pl., így inkább hanyagoltam, amíg el nem kezdtem őket használni szilikonlapon, an így azért sokkal de sokkal könnyebb velük megbírkózni.
Ez a tüzes vinyls ITT elérhető, gradient alapért kiáltott, de valami holósat szerettem volna. Az IEUV- Pink but nothing but the pink, My unicorn made me do it, Keep calm & Follow the dragon, szilikonlapra helyeztem a lángokat, majd körbe feketével festettem le, száradás után felkerültek a körmeimre.Megérte vele fáradni, magát a színátmenetet is nagyon szerettem, ezekkel a tüzes motívumokkal méginkább belopta magát a szívembe :)Kedveled a vinylseket??? Ez a manikűr tetszik neked?

4 megjegyzés :

  1. A manikűr nagyon szép, meg a lakkok is, amiket használtál, de a vinyl tőlem távol áll, bár igaz, hogy szimpatikusabb dolog a szilikonlapon dolgozni vele, eszembe sem jutott :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!