2017. november 15., szerda

Bordós


Sziasztok!


Utóbbi idők egyik kedvenc manikűrjét hoztam, és ezzel a lakkal egy álom is vált valóra. A lakk a CbL- Wine & Roses, írtam már sokszor, későn érek be egy-egy lakknál (2015 őszi ), nos most is ez történt. Körmös fórumon belül jutottam hozzá, mondhatni hónapok óta kerestem ezt a lakkot (annó még egy Nailland rendelésnél csúsztam le róla), és pont olyan mint amire számítottam, abszolút nem ért csalódás, sőt, kifejezetten örülök, hogy olyan, mint amit elképzeltem róla!
Csodás vörösboros árnyalata van, 2 rétegben tökéletesen fed, nem fogta be a körmöm, pedig picit féltem tőle, mert nagyon pigmentált.

Úgy döntöttem, hogy nem mindegyik körmömre használom, a középső illetve a gyűrűsre gradientet készítettem a Power pro 21 és 22 lakkokat amiket egy fehér alapra vittem fel. Természetesen kellett rá egy réteg ILNP-My private rainbow (x), és erre került egy minta ami a Moyra- 114 The Brightest Light palettáról választottam.Nem is tudom mit írhatnék még, biztos, egyik legkedvencebb CbL lakkom lett, idén nem kizárt, hogy őt fogom Karácsonykor viselni!
Nos, neked hogy tetszik ez a manikűr?


2 megjegyzés :

  1. Tényleg egy nagyon szép borvörös lakk! (-: És a manikűr is csodás lett vele! (-:

    VálaszTörlés
  2. E' molto facile innamorarsi di questo tipo di manicure, sei una vera artista di nail-art e di stamping! Bellissimo! :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!