2017. november 7., kedd

Bornprettystore -Teszt


Sziasztok!


Pár héttel ezelőtt befutott egy újabb Bps csomag teszre, most a palettákon kívül egy-két más dolgot is kértem tesztre.
Az első dolog ami nagyon felkeltette az érdeklődésem, az 50 darabos swatch stick, pinkben ITT.
Eddig csak fehéret használtam illetve nagyon ritkán az átlátszó verziót, de ez a pink nekem nagyon új, szóval kértem belőle.
Megszámoltam, tényleg 50 darab van a csomagban (volt hogy nekem vagy több vagy kevesebb érkezett), a színe közepesen pink, nem túl világos és nem is túl sötét.
Csak annak ajánlom, aki kedveli a pinket :) Amúgy meg megteszi a sima fehér is, minőségre is ugyanaz mint amit megszoktunk. :)

A másik termék egy pici üveg, aminek van teteje is ITT,a promóképen porok és egyéb dolgok tárolására is jó lehet. Nos, és csak azért kértem, mert ami nekem van, és a lakklemosót teszem bele, amikor a cuticle körül igazítom a lakkozást, nincs teteje, és egy régi nyomdapalettával szoktam lefedni, gondoltam ez sokkal jobb lesz erre a célre.
Bevallom picit csalódott vagyok, a szív alakú üvegecske nagyon cuki, de nekem nem túl mély, a megszokotthoz képest biztos nem.
Előnye annyi, hogy tuti nem párolog el belőle a lakklemosó, amig mással szöszmöszölünk pl., a teteje jól fed.

Lássuk a palettákat.


A BP-126 zombis paletta pont aktuális volt Halloweenre, zombi fejeket tartalmaz, ebből pedig 9 darabot.

Alaplakkom a Masura- Tender snow leopard volt, majd piros nyomdalakkal nyomdáztam rá a BP-L078 palettáról a pókhálókat, majd erre kerültek a zombie fejek.BP-136 egy gombás paletta, nagyon cuki, örültem, hogy ezt is választottam a csomagba. Ezzel viszont picit meggyűlt a bajom, mert elsőnek egy teljesen más manikűrt készítettem, amit sikeresen letöröltem, és csinálhattam újra az egészet.
Így második nekifutásra csak két gombát használtam fel. A mutató és a kisujjamra a Wjcon-01 Musk lakkja került, a gombák alá a Powder perfect- Rainy days call for greige, és pici zöld is amik a füvet próbálták szimbolizálni.Bp-156 egy leveles paletta, tetzenek a mindenféle levelek, jól kihasználhatónak vélem.

Itt az alap a IEUV- Drop dead gorgeous lakk lett, majd erre kerültek a színátmenetes levelek!BP-L085 eddig elkerülte a figyelmem, de mennyire szép paletta ez?!
Imádom az ilyen mintákat, nem volt kérdéses, hogy őt is tesztelnem kell.


Itt az alap egy fekete lakk volt, majd a Hit the bottle-Prismatic purple lakkal nyomdáztam.


BP-X36 egy geometrikus paletta (másik gyengém), itt a virágok is nagyon tetszenek, de most nem ezeket használtam fel.

Alaplakk az IEUV-Let's be Mermaids volt, csodás őszi lakk, és erre kerültek a fehér minták.


Az utolsó a BP-X46 , egy részben nonfiguratív tetkós mintákat tartalmaz.

Itt egy pink alaplakkot használtam és a Hit the bottle- Shadows of darkness lakkjával nyomdáztam.

A palettákat nagyon ajánlom, mind a megszokott Bps minőség, tökéletesen működnek, a swatch sticket is ajánlom, aki kedveli ezt az árnyalatot, a kis üveggel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, gondolom a megszokás miatt furcsa nekem, hogy laposabb eg szélesebb, szóval aki most akar ilyet beszerezni, ez tökéletes választás lehet.


A rendelésnél ne felejtéstek el használni a BBB10 kódot amivel 10% kedvezményt kaptok minden teljes értékű termékre.Melyik manikűr illetve termék nyerte el a tetszésed?

2 megjegyzés :

  1. Csodásak a manikűrök! IEUV Drop dead gorgeous lakk nagyon tetszik!! (-:

    VálaszTörlés
  2. I simply love the manicure made with Hit the bottle-Prismatic purple, but all of them are beautiful! :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!