2017. november 28., kedd

Kis manók


Sziasztok!


Nem is olyan régen befutottak a szuper kis Sugar Bubbles paletták, amiket tesztelésre kaptam. Nem volt zökkenőmentes a dolog, elsősorban elég sokat kellett várnom rájuk, Vivi családi problémái miatt is késett az egész, illetve mostanában picit a posta is lassabb a megszokottnál.
Mivel a csomagban volt Halloweenes paletta is, hát ezeknek az idén már nem igazán veszem hasznát, a többivel viszont készíteni fogok pár manikűrt.


Az első ez a cuki kis manós paletta volt, amit felavattam.


A minták elég nagyok, még így is, hogy picit hosszabbak a körmeim.
Mindenképp valami gradientet képzeltem el, amire kerül pár manó illetve pár gomba. Leginkább a hintázó manó volt ami megfogott, ezt mindneképp szerettem volna használni, de olyan nagy, hogy nem fért volna rá egyik körömre sem normálisan (talán a hüvelykujjamra). Aztán beugrott, hogy nyomjuk össze a nyomdázófejet és úgy picit lehet csalni a minta méretével, szóval ennél ezt a technikát alkalmaztam.
A többit saját méretében készítettem el a körmeimre, decals formájában.

Alap mint már említettem egy színátmenet volt, a Kiko- Power pro 08, 31 és 32 lakkjait használtam, ezek a lakkok olyan jól pigmentáltak, hogy elég volt kétszer szivacsozni a körmeim. Mivel az Ilnp-My private rainbow (x) nálam már szinte örök kellék, ebből is került rá egy réteg, és mehettek a matricák.Imádtam ezt a manikűr, már nagyon kellett valami ami picit színesebb, meg ezek a kis manós figurák is olyan aranyosak :)

Neked hogy tetszik?


5 megjegyzés :

 1. Nagyon szép lett, olyan mesés. ((-: Ebben a szürke időben felüdülés az ilyen színes manikűr. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Öfülök, hogy tetszik :) Hát igen, nagyon sokat jelent nem évszak lakkozónak lenni :D Nekem sokszor hiányzik a színesség, amikor ilyen szürke idő van....

   Törlés
 2. Come commentavo anche su IG, mi piace da morire *_*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Grazie mille :) Mi fa molto piacere che ti piace :)

   Törlés
 3. Incredibilmente bello, good job! :-)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!