2017. december 16., szombat

Bornprettystore teszt


Sziasztok!Ismét egy tesztet hoztam, mégpedig Bps termékekkel.

Ebben a körben nem igazán sok mindent válogattam össze, ennek az is az oka, hogy oly' kevés időm volt az elmúlt időszakban (éreztem én, hogy ez lesz mikor a termékeket válogattam).

4 lemezet, a chameloen nyomdázólakkot és egy átlátszó nyomdapárnát választottam.

Kezdjük is a nyomdázóval. Piros színben választottam, 2,8cm X 3,8cm a párna nagysága, ami elég nagy, puha és igazán jól működik. Járt hozzá egy átlátszó mini paletta és egy lehúzó.
Amit nagyon sajnálok, hogy a párnának nincs védőkupakja, így az utázas során sérült, picit be is törött a sarka, persze ettől független simán lehet használni.

ITT elérhető.A chameleon nyomdalakkot ITT, elég régen kinéztem már, szerintem következő körben a holó lakkokkal fogok próbálkozni.
A lakk pici üvegben érkezik, amúgy nincs konkrétan ráírva, hogy nyomdalakk, tehát feltételezem, hogy sima lakknak is jó lenne.
Én a 01-es számút választottam, nagyon jól működött.Fekete alaplakkot használtam, a BP-L075 palettáról vettem a mintákat.


BP-184 paletta pont aktuális lesz az újévi mintákkal. Itt egy picit mellé lőttem, fejben jobban mutatott a manikűr mint készen :)

Egy dry marble volt az alap, erre fekete lakkal nyomdáztam a mintákat.

Az utolsó a kedvenc nyomdapaletta ebben a körben, BP-X52. Mivel nagyon kedvelem a pillangós mintákat, nálam ez must have darab volt.
Itt egy gradientet készítettem a Picture polish- Pirouette, Hussy és Moscow lakkokkal.

Utolsó paletta egy cicás, amit cica kedvelőknek kötelező darab lehet.


BP-X51-en nagyon cukipofa macskák találhatóak, éne gy pink alapot használtam, és csak két körmömre használtam a cicákat.


Mindegyik termékkel elégedett vagyok, ajánlani tudom őket.
A BBB10 kóddal a nem akciós termékekre jár a 10% kedvezmény :)

Neked melyik manikűr tetszik innen?

4 megjegyzés :

  1. Nagyon jó kis manikűrök születtek. (-: Nekem a csillagos is tetszik! (-:

    VálaszTörlés
  2. De jól néznek ki, az első a kedvencem!

    VálaszTörlés
  3. I really like all the manicures that you showed us today, my favourite is the purple manicure with butterflies :-) I'm waiting for this stamper and scraper to arrive, I hope it will work good! :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!