2018. január 29., hétfő

Bornprettystore -Teszt


Sziasztok!Újabb adag BPS termék érkezett tesztelére, ismét próbáltam számomra hasznos dolgokat összeválogatni.

Listámon nagyon régóta szerepelt egy a pici körömkefe, P.Shine használata után szoktam ezt a fajta kefét használni. ITT található.

Elég puha a feje, az hogy van nyele is, abszolút pozitívum, eddig nagyon bevált a pár használatkor.


Swatchstick mostanában készlethiányos nálam, így kértem oválist, érdekes mert eddig ilyennel nem találkoztam, de valahogy a képeken jobban tetszett ez a forma, mint amit eddig megszoktam.
Picit nagyobb mint amit eddig használtam pink és szögletes.

ITT elérhető.Kértem egy pink nyomdalakkot is, az egyik kedvcnc márkámtól, Ya Qin An, ami nagy valószínűséggel megis fog szűnni az oldalon :((((((((. Nagyon jól pigmentáltak ezek a nyomdalakkok, 18ml egy jó darabig elég is, szóval picit szívfájdalom nekem, hogy a kedvenc fekete nyomdalakkom sem lesz többet.

ITT található a pink.

A palettát is tesztre választottam, amikrő a mintákat vettem, BP-109 paletta, amin vonalas minták vannak.


Alaplakk a Colors by Llarowe-Need for speed volt, ami egy fekete lineáris holo (nem a szemkiverős fajta) lilás melléktónussal. Nos, én nagyon kedvelője vagyok a fekete lakkoknak, mindegy holó vagy krém, viszont ezzel a lilás beütéssel ez a lakk valami fantasztikus!!!!


Nyomdázva a Ya Qin An nyomdalakkal:

Az utolsó termék amit bemutatok ma, egy nyomdapaletta, a BP-L064, iskolás minták vannak rajta, nekem leginkább a kémiai szerek tetszettek a legjobban. Itt egy színes alapot készítettem, a Kiko 854, 841, 853 lakkokat használatam.A termékek a linkek alatt elérhetőek, a BBB10 kóddal 10% engedmény jár minden teljes értekű termékből.

Neked melyik termék tetszik innen?

Nincsenek megjegyzések :

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!