2018. január 31., szerda

Nicole Diary-Teszt


Sziasztok!


Egy nagyon gyors csomagom érkezett a Nicole Diary-tól, röpke 2 hét alatt ért ide, amit tesztre kértem.
Történt ugyanis, hogy két ember is megkeresett a cégtől, így most az egyik felét mutatom be. A csomagban 3 paletta és egy fekete nyomdalakk volt, én nagyon szeretem a ND palettákat, nagyon jó minőségűek, viszonteddig a nyomdalakkot nem próbáltam még.

A nyomdalakk 9 ml, nagyon szépen lehet vele nyomdázni, az utóbbi időben használt fekete nyomdalakkok közül az egyik kedvencem.
ITT elérhető.
Élesben a következő manikűrben lehet látni.
Egy rózsás manit készítettem, a palett az ND007 volt.
A az alap egy nagyon light gradient volt, a Kiko 507 és 508 lakkokkal, majd a színes rózsákat erre nyomdáztam fel.ND110 paletta a vonalas minták miatt tetszett meg leginkább, innen a háromszöges mintát szerettem volna leginkább kipróbálni.
Az alaplakk a Cupcake Polish-Unbe-leaf-able csodás zöld lakkja lett, frenetikusan szép ez az árnyalat, a lakk 2 réteges, de egy vastagabban is jól működik.

A harmadik manikűr nem olyanra sikerült mint én azt elterveztem, a paletta nagyon szuper, jól működik.
Az alap itt egy Masura 1033 Feast of life -as lakkja volt, ami csodaszép smoky lila, és erre szerintem egy lila nyomdaminta dukált.
A mintát a ND101 plettáról választottam.
A nyomdalakkot és a palettákat is ajánlom, jó választás lehet, nekem már megvan az utódja a megszűnni látszó Ya Qin An lakkoknak :)
Hogy tetszenek a manik?

2 megjegyzés :

 1. Huh, a zöld lakk meg a lila annyira szép!! Persze a manik is nagyon profik, az első különösen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem nagyon kedvelem a Cupcake lakkokat, mert számomra semmi különleges ár-érték-szín arányban, de ez a zöld tényleg fantasztikus! Szerintem ilyen zöld lakkom még nem volt a készletemben!
   Örülök, hogy tetszenek a manik, köszönöm :*

   Törlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!