2018. január 24., szerda

piCture pOlish-London


Sziasztok!


2017-ben az utolsó megjelent 6 PP lakkok közül két színt vettem meg, a mai posztban szereplő Londont és a Wine-t, a többit egyenlőre nagyon kihagyható árnyalatoknak tartom.

A London mondhati szerelem volt első látásra, azért is mert a készítő lányt Marinelovespolish-t elég régóta követem, imádom a körmeit, a munkáit, régebben picit sajnáltam, hogy változtatott a képein, de ezt meg megszoktam már, másodsorban a szín maga nagyon megfogott engem.


A Londonról csak jót tudok írni, nagyon kellemes árnyalat, szürkés kék, 2 rétegben tökéletesen fed, fantasztikusan holózik.
Erre találtam egy szuper mintát, nem akartam nagyon elfedni a Londont, viszont pici színt is szerettem volna belecsempészni az egészbe.
Pueencosmetics 119-es palettáról választottam, kicsit 'kémikus' ez a fajta minta, vicces nekem nagyon tetszik :D Hozzá az Orchidot választottam, szerintem passzol a két szín egymáshoz.


Nagyon tetszik ez a szín magamon, télen főleg, önmagában illetve picit színesebb verzióban is.

Neked hogy tetszik a London?

2 megjegyzés :

  1. A szürkés színek annyira nem kedvenceim, bár ez kicsit kékes és ezüstös is, nagyon finom szín, a lila mintával együtt nagyon bejön!!

    VálaszTörlés
  2. London is really a gorgeous shade, one of my favourites! I like the stamping, it pops-up perfectly! :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!