2018. január 16., kedd

Pillangók


Sziasztok!Még decemberben olyan szerencsés voltam, hogy Instagramon az egyik lánynál nyertem egy egész Kinetics Nail Systems-Love in the snow kollekciót.
Ezt a márkát eddig még nem próbáltam, viszont sok helyen láttam már, különböző módokban felhasználva, így külön örültem, hogy egy egész kollekciót tudhatok magaménak.

Egy nagyon szuper dobozban érkeztek a lakkok, minden szépen le volt fóliázva, benne pedig 8 plusz egy fedőlakk lapult. A színeket annyira nem érzem téliesnek, a színeket az "élet és a vágy" inspirálta.
15ml-t kapunk és 10 nap tartósságot ígér, a lakkok picit sűrűbbek mint az általam eddig használt krém lakkok, tehát akár egy rétegben is szépen fednak, gyorsan száradnak.

Love in the snow kollekcióÉn egy water marblét készítettem, kíváncsi voltam erre is jók-e ezek a lakkok, ahogy a képken is látszanak, tökéletesen működnek. Sűrűsége miatt nem kellett sokat cseppentenem a vízbe, gyorsan és jól terültek a vizen.


Ice breaker, Ice is Nice és a Ready, set snow lakkokat használtam fel.
Erre került egy réteg China Glaze- Fairy dust majd a nyomdaminta amit a Lina nail art supplies- Totally Negative 01 palettáról választottam.

Teljesen elégedett voltam a manikűrrel, és a lakkal is, 5 nap után nagyon minimális kopás után mostam le.
A színek tetszenek, szóval biztos haszálni fogom még őket :)Hogy tetszik a kész manikűr?

4 megjegyzés :

 1. Láttam már én is instán ezt a márkát, de még nem rendeltem, nem is néztem utána, hol lehet, boltban biztos nem, de jó színei vannak. Tetszik a manikűr is :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett. Én még nyomda nélkül is tudtan volna viselni, de úgy is olyan szép. (-:

  VálaszTörlés
 3. a water marble mintáid annyira gyönyörűek mindig, megőrülök! :D

  VálaszTörlés
 4. Sooo eye-catching and beautiful! :-)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!