2018. február 1., csütörtök

Fagyos tájkép


Sziasztok!

A piCture pOlish- Whimsy lakkhoz pár hete jutottam hozzá, és töredelmesen bevallom, hogy jó döntés volt a megvétele.
Mivel nem vagyok nagy kék fan, viszont ezt a fajta árnyalatot nagyon kedvelem magamon, számos nail art jut eszembe róla, kár lett volna nem a fiókomban tudni. A lakk nem mai darab, ha jól néztem utána 2013ban jelent meg, a Neverland Nail Blog írója alkotta meg, blogot nem találtam már, szóval linkelni sem tudom. A Whimsy már egy kivont lakk, ha megtetszik sem lehet megrendelni sehonnan sem, ami kár, mert szerintem valóban nagyons szép darabról beszélünk.
Világoskék, arany miróglitterekkel, ami leginkább erősebb fényben látszik, na ez a két páros engem teljesen levett a lábamról. A lakk amúgy 3 réteges, a harmadik réteget picit vastagabban kentem fel, kellett ez, hogy ne látszódjon át a körömvégem.

Talán egyetlen egy icipici hibája van a lakknak, amit már a képek válogatásánál vettem észre, hogy a mikróglitterek a bőrre ragadva láthatatlanúl ülnek, és a képeken szépen visszaköszönnek.


Jelen pillanatba egy télies hangulatú mintát képzeltem el rá, fagyos hóval borított tájképet, nyáron viszont valami tengeres dukál rá, szóval ez az a fajta lakk, ami bármelyik évszakban simán hordható.


BM-S306-ról vettem a mintát, régen használtam már, pedig mennyire szuper ez a paletta, és dupla nyomdázást, fekete fehér Ya Qin An nyomdalakkokkal.
Utóbbi időben ez volt a legkedvencebb manim, sajnáltam lemosni, de muszáj volt már valami újat alkotni. A Whimsy nagyon jól bírta a napokat, alig kopott meg, szóval a tartósággal sincs baj.
Annyi hibája még van, hogy sajnos nem beszerezhető egykönnyen, pedig elgondolkoztam, hogy kéne belőle egy backup.......Neked hogy tetszik a Whimsy? Esetleg megvan neked is??

5 megjegyzés :

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!