2018. február 2., péntek

Nicole Diary- Teszt


Sziasztok!


Ma egy fél tesztet hoztam csak, a csomagomból sajnos kimaradt a latex és a két nyomdalakk amit kértem :( Viszont a palettákat kipróbáltam, és a véleményem olvashatjátok lentebb.

Korábban már írtam, hogy nagyon kedvelem ezeket a nyomdapalettákat, nagyon jól működnek, szuper jól kihasználható mintákat lehet találni egyes darabokon. A minták elég nagyok, hosszabb körömre is gondoltak, esetemben ez jó dolog.


Az unikornis paletta volt az egyik ilyen, amin első ránézésre megakadt a szemem. Van pár ilyen fajta palettám, de sohasem elég, kedvelem az unikornist a körmeimen.

Hozzá ebben az esetben a piCture pOlish- Unicorn lakkja dukált, amit Brit Nails alkotott még 2014-ben, és most először használtam.

Zöld scattered holós, kicsi szürke és rózsaszín hex glitterek vannak benne, és érdesre szárad. Bő fedőlakkal kompenzálható a hatás, jobban látszanak a glitterek és az alapszín is.

Tetszik ez a lakk, nem érzem túl töménynek a glitterek miatt, az alapszín is fantasztikus, jól el lett találva.

2 rétegben kentem fel, elég sűrű, szóval 3 réteg már sok lett volna, így is egy-két helyen túl soknak is éreztem a körömvégeken, szóval legközelebb vékonyabb rétegekben fogom felkenni.
A középső és a gyűrűsujjamra egy dry marblét készítettem, majd erre kerültek a minták az ND-021 palettáról.


A következő palettát elvileg Húsvétra néztem ki, persze lehet akkor is használni fogom, viszont a szárítón lógó plüssnyuszik előbb megihlettek. 😀

ND-L005 a paletta amúgy, azt azért sajnálom, hogy pár minta el van fordítva, pl. a bal alsó sarokban a nyuszik.

Az alap itt egy gradient lett, ilyen naplemente szerű, és a Kiko: 358, 355, 356, 359, 279 lakkokat használtam, egy nagyon light China Glaze- Fairy dust is került rá, majd matt fedőlakk.
Amúgy a manit kétféle képpen is lefotóztam, matt és fényes változatban, nekem a matt valamiért jobban tetszett, így ezt a fajtát hordtam is (a makró képen látszik a fényes változata).


Mindkét palettát ajánlom, jó választás lehet, ahogy szerintem a többi nyomdapalettájuk is :)
Melyik manikűr tetszik?

1 megjegyzés :

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!