2018. február 14., szerda

Valentin manik II.


Sziasztok!


Reggel picit átnéztem a mani mappáim, és találtam pár Valentin manikűrt, amit sajnáltam volna nem megosztani veletek.

Az első számomra kedves alaplakkal készült, ez az IEUV-Keep calm and follow the dragon, imádom ezt a lakkot, nagyon várom már a jó időt, hogy kicsit sűrűbben kenhessem fel.
Erre a Whatsupnails B024 Love is everywhere palettáról választottam a mintákat, majd a szíveket piros holó lakkal töltöttem ki.


A második mani egy gradient lett, Kiko 216, 506 és 228 lakkokat használtam fel, itt ismét a B024 palettáról vettem a mintákat, és piros nyomdalakkot használtam, egyébként a Ya Qin An személyében, és ez a piros lakk rózsa illatú.


Harmadikhoz is ezt a palettát vettem elő, itt a piCture pOlish- O'Hara és Sizzle lakkokkal készítettem el a színátmenetet, viszont ezzel búcsút is intettem azO O'Harának, ugyanis másnap egy másik manihoz akartam felhasználni, és leesett, ketté törött. A lakk amúgy nagyon szép piros, szerintem a PP lakkok közül az egyetlen igazi piros, nagyon jól fed, így sajnálom, hogy rövid távú lett a kapcsolatunk.


A negyedik és egyben utolsó is, talán egyik személyes kedvencem volt.
Itt is színátmenetet készítettem, egy naplementét, Kiko 295, 340, 345, 356, 355 lakkokkal, és a Fab Ur Nails- Fun 13 és 14-es palettákról nyomdáztam a mintákat.
Nekem a lány aki a kezében tartja a szívecskét nagyon tetszik. Ez matt verzióban készült el :)Melyik manikűr nyerte el a tetszésed?

3 megjegyzés :

  1. Nagyon szép mindegyik, de nekem a piros a kedvencem, ami az O' Harával készült.

    VálaszTörlés
  2. gyönyörűek, úgy szeretem a színátmeneteidet, olyan szépek mindig! <3

    VálaszTörlés
  3. All the manicures are beautiful, my favourite are hearts on O'Hara :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!