2018. február 21., szerda

Virágos manikűr


Sziasztok!


Én már nagyon hajlok a jó idő felé, lélekben mindenképp és a körmeimen is- pl. amikor nem kell téli palettát tesztelnem 😀


Most egy virágos manikűrt hoztam, ezt a palettát is tesztre kaptam, szerencsére nem téliesek a minták. Gondoltam két lakkal ötvözve is szuperül nézhet ki egy ilyen fajta minta.

A paletta amúgy a Yours Cosmetics YSL26 Blooming four volt, a két lakk amit használtam a piCture pOlish- Paris és Darcy.

Darcy abszolút kedvencem, tudom hajaz a Zoya- Stromra ami a másik nagy kedvenc lakkom, a Paris pedig 'nem az én színem', ennek ellenére tetszik magamon, 10 körmön önmagában lehet picit sok lenne, nem tudom, de így, mintával és feketével párosítva, kifejezetten tetszik.Nagyon szerettem ezt a manit, ez a minta nagyon jól el lett találva, ilyet eddig még nem igazán láttam, a Parist meg szoknom kell.....

Hogy tetszik ez a manikűr?

4 megjegyzés :

  1. Várom én is már a jó időt, de inkább -10 fokot mondanak hétvégére, nem tavaszt. Ez a régi Paris? Mert ez nagyon jó szín, az újabb állítólag narancsos. Csinos manikűr!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy ez a régi-e vagy sem. Állítólag nem lehet megállapítani, akitől vettem sem tudta megmondani. De tényleg ennek nagyon jó színe van :)

      Törlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!