2018. március 22., csütörtök

Bornprettystore Teszt


Sziasztok!


Nem is olyan régen megérkezett a Bps-től a tesztelni való csomagom.
2 palettát egy latexet és egy cuticle visszatoló terméket választottam.Az első a visszatérő latex amit imádok, kis üveges, ennek a kéknek még mindig megvan a nem szeretem illata, viszont fantasztikusan működik.
A pink változatát is használtam már, annak nem érzem azt a kellemetlen illtát, az is ugyanilyen mint a kék, tehát tökéletesen működik.

ITT elérhető


Rainbow cuticle visszatoló és kaparó engem a színe miatt fogott meg, régen sokat használtam ilyen terméket, néha ma is eszembe jut, szóval ez is nagyo jó kis választott termék lehet. A színe meg fantasztikus!


ITT elérhető.


Két valentinos palettát is kértem, igaz ezek nem érkeztek meg időben, de ettől független vannak minták, amiket ki lehet használni.
BP-L002 palettáról vettem a chevron mintát, a mutató és a kisujjamra a piCture pOlish-Moody blues-t kentem fel, egy szuper kék amiben piros mikrolitterek vannak (erősebb fényben érvényesül), a középső illetve a gyűrűsujjamra került egy színátmenet amihez a China Glaze- Capacity to see beyond, Wait n' sea, New Birth lakkokat válaszottam, és egy piros nyomdalakkal nyomdáztam fel a mintát.BP-L001 paletta igazi valentines, itt inkább a rózsák harmonizálnak.
Itt a mutató és a kisujjamra a Glam Polish-Elixir lakkja került fel, a középső és a gyűrűsujjamra pedig rózsákat készítettem, melyeket sárga lakkokkal töltöttem ki.
Mindegyik itt bemutatott terméket ajánlom, a BBB10 kóddal 10% kedvezményt is kaptok teljes árú termékekből!
Melyik manikűr nyerte el a tetszésed?

5 megjegyzés :

 1. Ez a kék latex tényleg nagyon jól teszi a dolgát! Én még a szagát is elnézem ezért. :D A zöld manikűr tetszik jobban, azt hiszem, mert tavasziasabb színű a szememben, de a kék is csodás! (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira nem vészes :) Örülök, hogy tetszik a mani, köszönöm :)

   Törlés
 2. nagyon szép manik lettek, úgy látom most a step-by-step paletták lesznek a divatban :D egyet már én is rendeltem kíváncsi vagyok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem is bánnám, nekem nagyon tetszenek ezek a fajta paletták :) Te melyiket vetted meg?

   Törlés
 3. De szép az a zöld lakk! Valamiért nekem most a kék mani ragadta meg jobban a figyelmemet, szeretem a piros-kék párosítást, olyan jól mutatnak azok a piros cikkcakkok.

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommented.

Minden olyan komment megjelenik a moderálás után, ami nem sértő illetve építő jelleggel íródott.
Minden kommentre válaszolok-időmtől függően-ha esetleg személyes kérdésed lenne, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!